I Wojewódzki Turniej Rodzinny w Piłce Siatkowej 2014

I Wojewódzki Turniej Rodzinny w Piłce Siatkowej za nami.

Pierwszy turniej cieszył się dużym zainteresowaniem co mile zaskoczyło organizatorów. Hala sportowa Kolbuszowskiego Liceum tętniła życiem na parkiecie jak i na trybunach. W rozgrywkach wzięło udział ponad 80 zawodników w wieku od 4 do 50 lat z terenu województwa podkarpackiego. Mimo różnicy wieku mecze były zacięte, a uczestnicy zmotywowani do walki. Rywalizacji towarzyszyło zadowolenie i uśmiech uczestników, w końcu dla niektórych z nich turniej był świetną okazją, aby spędzić czas wspólnie z rodziną w aktywny i przyjemny sposób. Dodatkowo uśmiech zawodników był najlepszym podziękowaniem dla organizatorów. Było to fajne prawdziwe rodzinne święto. W zawodach wzięły udział drużyny o swojsko brzmiących nazwach: Dzikie Smerfy, Team Cmolas, Gumisie, ADS Kolbuszowa Górna, Oliwka Team, LO i Gimnazjum nr. 2 w Kolbuszowej, Kolbuszowa MIX Team, Power Rangers, Nowaki, Misiaki Kupno, Młode Wilki.

Zwycięskie Drużyny zostały uhonorowane pucharami i medalami. Ponadto zawodnicy wszystkich drużyn, jakie wzięły udział w rozgrywkach otrzymali pamiątkowe medale i oraz dyplomy za udział w turnieju. Drużyny, którym nie udało się stanąć na podium liczą na rewanż za rok.