Rok 2004

czerwiec – Spotkanie Osób Niepełnosprawnych „Bądźmy Razem”

26-28 sierpnia – VI Rajd Górski – Festyn Rodzin Solidarności w Beskidzie Śląskimw Ustroniu, współudział.

4 września- XV Nocny Bieg Uliczny Solidarności na Rynku Rzeszowskim. Rozegrano w wszystkich kategoriach wiekowych, a różnych dystansach. Dystans 9 km w kategorii OPEN, który ukończyło 75 zawodników. Zwyciężył Jakub Burghart czas 25.52 i Justyna Bąk czas 30.32.

11 września – VIII Międzynarodowy Turniej Zapaśniczy Kadetów „Solidarności”, który odbył się w hali sportowej ZKS Stal Rzeszów przy ul. Hetmańskiej.

18 września – V Turniej Gier Sportowo-Rekreacyjnych dla Osób Niepełnosprawnych „Solidarni w Rodzinie”. Opiekun: ks. Adam Sędzik MS. Samych osób niepełnosprawnych było ponad 60.

W dniach 5-16 października przy okazji zorganizowanej przez „Solidarność” WSK „PZL-Rzeszów” pielgrzymko-wycieczki do Francji i nie tylko doszło w Saint Lo w Normandii do spotkania z Polakami, działaczami tego znanego klubu lekkoatletycznego, którego zawodnicy wielokrotnie brali udział w zawodach biegowych w Rzeszowie.